Zo werkt het

1. Maak een account aan

Met een Dealfinders account krijg je extra functionaliteiten op het platform. Maak deze  eenvoudig aan en krijg toegang tot al het aangeboden vastgoed. Je kunt nu starten met het zoeken naar geschikte vastgoedobjecten of zelf objecten toevoegen!

Wil jij gebruik maken van Dealfinders premium offers? Dit zijn exclusieve deals die rechtstreeks vanuit Dealfinders komen. Met een premium account krijg jij deze projecten als eerste in je mailbox en heb je dus een grotere kans op een deal. 

2. Het dashboard

 Met een account krijg je toegang tot je persoonlijke  dashboard. Hier kun je jouw vastgoedobjecten eenvoudig toevoegen en beheren zodat deze worden getoond op de website.

Ben je zelf op zoek naar een specifiek vastgoed object? Dan kun je ook een project aanmaken met “vastgoed gezocht” Zo weten aanbieders waar je naar op zoek bent. 

Via het dashboard heb je ook  toegang tot leads, deals en bezoekersstatistieken met betrekking tot je vastgoed portfolio.

3. Kom in contact met de juiste partij

Heb je een vastgoedobject gevonden waarin je wilt investeren? Dan kun je direct contact opnemen met de verkoper om de deal te sluiten.

Heb je hulp nodig bij het financieren van het project? Dan kun je via Dealfinders ook eenvoudig in contact komen met onze aanbieders van financiering.

4. Sluit de deal

Wanneer je de deal hebt gesloten en de financiering is rond dan is het vastgoedobject van jou! Gefeliciteerd met de uitbreiding van je portfolio.

Vergelijk objecten

Vergelijken